Στις 31-3-2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του τομέα Πληροφορικής, της Β' και Γ' τάξης του σχολείου μας, στην εταιρία Prisma Electronics στην Αλεξανδρούπολη. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το πραγματικό εργασιακό περιβάλλον μιας από τις πιο πετυχημένες και αναγνωρισμένες εταιρίες του κλάδου της Πληροφορικής στην ευρύτερη περιοχή μας και να μάθουν από κοντά τον τρόπο οργάνωσης και παραγωγής μιας διεθνώς αναγνωρισμένης επιχείρησης.

Οι άνθρωποι της εταιρίας, που μας υποδέχθηκαν ήταν εξαιρετικοί τόσο στη συμπεριφορά τους απέναντί μας όσο και στην κατάρτιση και παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο δουλεύει η εταιρία τους.

H Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ παρέχει τεχνολογικές λύσεις για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μέσω του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πληροφορικής, ασύρματων συστημάτων και ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών. Η εταιρία με έδρα την Β. Ελλάδα εξυπηρετεί ένα μεγάλο εύρος πελατών σε πληθώρα τομέων όπως ο αγροτικός, τα μουσεία, η ναυτιλία, οι επίγειες μεταφορές, η άμυνα καθώς και η αεροδιαστημική. Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και κεντρικά της γραφεία στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στην Αθήνα στεγάζονται τα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Πωλήσεων. Μέσω των γραφείων της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ στη Νέα Υόρκη καλύπτονται οι δραστηριότητες Marketing και Πωλήσεων της Αμερικανικής Ηπείρου.

Νέα από το Σχολικό Δίκτυο