Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με το σύστημα των πανελλαδικών Εξετάσεων».

Πατήστε εδώ

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Πατήστε εδώ

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) [Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ), Σχολή Ικάρων (ΣΙ)], Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) [Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)], Ακαδημαϊκού Έτους 2024- 25/ Οδηγίες για Προκαταρτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)

Για να δείτε πατήστε εδώ

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, βάσει του Ν.3699/2008, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2024, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Για να δείτε πατήστε εδώ

Κατόπιν ερωτημάτων σχετικά με τις απουσίες μαθητών/τριών λόγω του COVID-19, σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών των σχολικών μονάδων, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που οφείλονται στη νόσηση από κορωνοϊό COVID-19, για το σχολικό έτος 2023-24. Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών ή των ιδίων αν είναι ενήλικοι/ες, μαζί με την οποία προσκομίζεται σχετική υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, επιδεικνυόμενης ταυτόχρονα στον/στη Διευθυντή/ντρια-Προϊστάμενο/η των σχολικών μονάδων της αντίστοιχης βεβαίωσης θετικού ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) ή μοριακού ελέγχου (PCR). Στην περίπτωση που ο/η μαθητής/τρια νοσηλευτεί αποδεδειγμένα σε νοσοκομείο λόγω νόσησης από κορωνοϊό COVID-19 οι απουσίες του καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται για όλο το χρονικό διάστημα νοσηλείας του/της.
Οι παραπάνω απουσίες είναι πέραν του προβλεπόμενου από τις γενικότερες ή ειδικότερες διατάξεις αριθμού απουσιών

Σύμφωνα με τις από 04-01-2024 οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), και προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης των λοιμώξεων του αναπνευστικού (λοιμώξεις από τον ιό SARS-CoV-2, γρίπη κ.α.) στο σχολικό περιβάλλον συστήνεται η τήρηση των ακόλουθων βασικών μέτρων από εκπαιδευτικούς, μαθητές και λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:
Τακτικό πλύσιμο των χεριών
       • Όταν τα χέρια είναι εμφανώς λερωμένα (σαπούνι και νερό)
       • Πριν και μετά: -Την προετοιμασία ή χορήγηση γεύματος - Το γεύμα - Τη χρήση της τουαλέτας
       • Το πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, θα
          ακολουθείται από προσεκτικό στέγνωμα με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης και
          απόρριψή τους στους κάδους απορριμμάτων.
       • Εναλλακτικά, συστήνεται η εφαρμογή αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος.
Καλός αερισμός των εσωτερικών χώρων διδασκαλίας. Συστήνεται να ανοίγονται τα παράθυρα
τακτικά για τη βελτίωση του αερισμού.
Αποφυγή ανεπαρκώς αεριζόμενων χώρων με συνωστισμό ατόμων (π.χ. διάδρομοι, σκάλες, χρήση
ασανσέρ).
Αποφυγή συγκεντρώσεων πολλών ατόμων – τήρηση φυσικών αποστάσεων.

Αποφυγή αγγίγματος προσώπου, μύτης, ματιών και στόματος και πλύσιμο των χεριών καλά πριν και
μετά από αυτό.
Βήχας ή φτέρνισμα στον αγκώνα ή σε χαρτομάντιλο. Αν χρησιμοποιηθεί χαρτομάντιλο, θα πρέπει να
πεταχτεί προσεκτικά μετά από μία μόνο χρήση και να ακολουθήσει πλύσιμο των χεριών.
Εάν κάποιος/α μαθητής/τρια παρουσιάζει συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (πονόλαιμο,
βήχα, καταρροή) ή έχει θετικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου για αναπνευστικό παθογόνο
όπως SARS-CoV-2, ιό γρίπης ή RSV, συστήνεται να παραμένει στο σπίτι και να περιορίσει τις επαφές
του με άλλα άτομα.
Η παραμονή στο σπίτι συστήνεται μέχρι την υποχώρηση ή βελτίωση των συμπτωμάτων και την
ολοκλήρωση τουλάχιστον 24 ωρών από την πλήρη υποχώρηση του πυρετού (χωρίς τη λήψη
αντιπυρετικών σκευασμάτων)

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στης ΠΑΝΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑ.Λ έτους 2024 πρέπει να υποβάλουν στο 1Ο ΕΠΑΛ ΟΡ/ΔΑΣ από 29-11-2023 έως    15-12-2023 τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ έχοντας μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα καθώς και το απολυτήριο η πτυχίο ΕΠΑ.Λ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 1ο ΕΠΑ.Λ ΟΡ/ΔΑΣ Τηλ 2552029431

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ  6 ΗΜΕΡΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ  Γ' ΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΜΠΑΣΟΦ) 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β΄ΚΑΙ Γ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΠΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι μαθητές που θα φοιτήσουν στο 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας να παρευρίσκονται στο χώρο του σχολείου για τον αγιασμό της σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Ώρα έναρξης αγιασμού 10:30.

Θα ακολουθήσει διανομή βιβλίων.

Ο Διευθυντής

Γκουτζέρης Θεόδωρος

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα «e-εγγραφές» (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/) θα είναι σε λειτουργία από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 07.00 έως και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σύμφωνα με την υπό στοιχεία 79942/ΓΔ4/21-05-2019 Υ.Α. (Β΄ 2005), όπως ισχύει. 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2023-24

 1. Είσοδος στην πλατφόρμα https:/e-eggrafes.minedu.gov.gr με κωδικούς taxisnet από την 28η Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59. Η αίτηση-δήλωση γίνεται από τον γονέα που έχει δηλωθεί σαν κηδεμόνας στο πληροφοριακό σύστημα του Σχολείου. 
 2. Αποδοχή των όρων εγγραφής με κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι
 3. Επιλογή τύπου Σχολείου: ΕΠΑΛ
 4. Επιλογή τάξης : Α ή Β ή Γ
 5. Επιλογή Τομέα για την Β τάξη ή ειδικότητας για την Γ τάξη από τους πίνακες που εμφανίζονται. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τομείς και ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας για το σχολικό έτος 2023-2024 από εδώ.
 6. Επιλογή Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
 7. Επιλογή Σχολείου: 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
 8. Συμπλήρωση στοιχείων μαθητή: Απαιτείται ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή ο οποίος φαίνεται σε κάποιον έλεγχο προόδου ή δίνεται από το σχολείο τελευταίας φοίτησης. Το σχολείο τελευταίας φοίτησης εμφανίζεται πληκτρολογώντας τουλάχιστον 5 χαρακτήρες της περιοχής που ανήκει το σχολείο π.χ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και εμφανίζονται όλα τα σχολεία της Ορεστιάδας
 9. Στην υπεύθυνη δήλωση γίνεται με προσοχή αποδοχή των κατάλληλων όρων της δήλωσης 
 10. Υποβολή αίτησης εγγραφής

Μετά την υποβολή της αίτησης –δήλωσης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι/ες οφείλουν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται 

 1. Ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωση
 2. Αίτηση κηδεμόνα
 3. Ατομικό Δελτίο Υγείας
 4. Φωτοτυπία Ταυτότητας μαθητή  

στη σχολική μονάδα κατανομής από την 29η Ιουνίου 2023 έως την 21η Ιουλίου 2023 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στο θέμα του μηνύματος να αναγράφεται ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του μαθητή/τριας)   ή με αυτοπρόσωπη παρουσία κατά τις ημέρες θερινής εφημερίας των σχολικών μονάδων (Δευτέρα για τα Σχολεία του νομού Έβρου)

Τα δικαιολογητικά που αποστέλλονται ηλεκτρονικά πρέπει να είναι ευκρινή και οπωσδήποτε σε μορφή PDF (όχι φωτογραφίες κλπ)

Για τους μαθητές που θέλουν μετεγγραφή σε άλλο σχολείο στην αίτηση-δήλωση επιλέγεται το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ που θα φοιτήσει ο μαθητής. Ο κηδεμόνας του μαθητή επισκέπτεται το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για την οριστικοποίηση της εγγραφής και υποβάλλει σε αυτό αίτηση μετεγγραφής και ταυτόχρονα ενημερώνει τηλεφωνικά ή με mail το προηγούμενο σχολείο

Εάν υπάρχει αδυναμία συμπλήρωσης της αίτησης –δήλωσης επικοινωνείτε ή επισκέπτεστε το σχολείο

1ΕΠΑΛ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ:

ΤΗΛ: 2552029431

MAIL: mail@1epal-orest.evr.sch.gr

Παρακαλώ συμβουλευτείτε για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες την εγκύκλιο εγγραφών 2023-2024.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η συμπληρωματική προκήρυξη του αντίστοιχου διαγωνισμού για την επιλογή σπουδαστών/τριών ΑΣΕΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2023-2024, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη.

ekthesi1

Ο τομέας Δομικών Έργων Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας συμμετείχε στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας. Στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων του ΕΚ Ορεστιάδας σχεδιάστηκε από τους μαθητές της Γ' ΕΠΑΛ η κάτοψη και οι τομές μια παραδοσιακής κατοικίας των πρώτων κατοίκων της Νέας Ορεστιάδας και στη συνέχεια κατασκευάστηκε σε κλίμακα 1:20 η μακέτα της κατοικίας από μαθητές της Β και Γ ΕΠΑΛ.

Η μακέτα εκτίθεται στην έκθεση για τα 100 χρόνια Νέα Ορεστιάδα στο Πολιτιστικο΄ Πολύκεντρο Ορεστιάδας.

kyt

Στις 02-03-2023 ημέρα Πέμπτη, το τμήμα Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Β' και Γ' λυκείου, στα πλαίσια των μαθημάτων «Οργάνωση εργοταξίου – Μηχανήματα τεχνικών έργων» και «Κτιριακά έργα και δομικά υλικά», πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη σε εργοτάξιο στο ΚΥΤ Φυλακίου και στο Φράγμα του Κυπρίνου, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών Μπάφα Βασιλική και Αποστολακάκης Ιωάννης. Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο της γραμμής.

Στο Φυλάκιο κατασκευάζεται η επέκταση του υπάρχοντος ΚΥΤ (Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης). Σκοπός της διδακτικής επίσκεψης ήταν να δούν οι μαθητές τη δομή ενός εργοταξίου, τους χώρους των γραφείων (εντός των container), τα μηχανήματα (εκσκαφείς, βαρέλες, οδοστρωτήρες κ.ά.) που χρησιμοποιούνται στα τεχνικά έργα καθώς και τον τρόπο λειτουργίας τους, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σε ένα τεχνικό έργο, τα έντυπα παραγγελιών δομικών υλικών, προϋπολογισμών κ.ά., τους ελέγχους (κοκκομετρική ανάλυση, θραύση δοκιμίων στις 24 ώρες - 7 ημέρες - 28 ημέρες, δοκιμή κάθισης σκυροδέματος κ.ά.) που γίνονται στα δομικά υλικά (εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου), το «σιδέρωμα» των οπλισμών, το δέσιμο και τον τρόπο ρήξης του σκυροδέματος κ.λπ.

metro1

Στους χώρους του υπό κατασκευή Μετρό Θεσσαλονίκης, του πιο πολυσυζητημένου δημοσίου έργου της χώρας, «βρέθηκαν» οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας. Η διαδικτυακή ξενάγησή τους έγινε στο πλαίσιο των μαθημάτων «Οργάνωση εργοταξίου – Μηχανήματα τεχνικών έργων» και «Κτιριακά έργα και δομικά υλικά», το οποία αποτελούν μέρος του προγράμματος σπουδών του τμήματος Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής, Β' και Γ' λυκείου. Οι μαθητές της ακριτικής πόλης, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Μπάφα Βασιλικής και Αποστολακάκη Ιωάννη, ενημερώθηκαν από τους αρμοδίους της «Αττικό Μετρό Θεσσαλονίκης», αρχικώς για τη διαδικασία της δημοπράτησης του εν λόγω έργου και εν συνεχεία για τις λεπτομέρειες που αφορούν στα στάδια ολοκλήρωσής του. Παράλληλα, έτυχαν αναλυτικής ενημέρωσης για τους τρόπους διάνοιξης των σηράγγων, μία απ' τις οποίες ήταν με τα ειδικά μηχανήματα Tunnel Boring Machine (TBM) -ελληνιστί μετροπόντικες-, για τα μέτρα ασφαλείας που ακολουθούνται, για τους τρόπους μεταφοράς των υλικών που χρησιμοποιούνται και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών. Την ίδια ώρα, οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας διατηρούν το προνόμιο να είναι από τους πρώτους μαθητές της χώρας που -μέσω βίντεο και power point- «εισέρχονται» στις ράγες του υπό κατασκευή Μετρό και «επιβιβαζόμενοι» στο μπροστά βαγόνι του τρένου, να «διανύσουν» μια διαδρομή, 30 μέτρα κάτω από τη γη της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως τίποτε από τα παραπάνω δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν οι άνθρωποι της «Αττικό Μετρό Θεσσαλονίκης», δεν αποδεχόντουσαν την πρόσκληση των αρμοδίων εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, οι οποίοι στόχευαν να αναδείξουν την ευρύτητα των δράσεων και δεξιοτήτων του τομέα "Τεχνικός δομικών έργων και Γεωπληροφορικής" που αναπτύσσεται και λειτουργεί στο σχολείο.

Μέσω όλων αυτών, απώτερος σκοπός και στόχος ήταν να δουν οι μαθητες μας, πως η ειδικότητα τεχνικός δομικών έργων και Γεωπληροφορικής δεν είναι μόνο ο πολιτικός μηχανικός που αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή ενός οικοδομικού έργου (δομοστατικος-δομικών έργων), αλλά είναι επίσης η ειδικότητα του αρχιτέκτονα, του τοπογράφου-γεωπληροφορικής, ο μηχανικός χωροταξίας, ο μηχανικός πολεοδομίας, και φυσικά ο πολιτικός μηχανικός που ασχολείται με τη κατασκευή μεγάλων δημοσίων έργων όπως είναι η ειδικότητα της Γεωτεχνικής, Υδραυλικής και Συγκοινωνιακής κατεύθυνσης (έργα οδοποιίας, υδραυλικά έργα, συγκοινωνιακά έργα, λιμενικά έργα κλπ). Πολιτικοί Μηχανικοί που ασχολούνται τόσο με ιδιωτικά έργα ως μελετητές-εργολάβοι-επιβλέποντες, όσο και με δημόσια έργα.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ.1 /ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2023-24 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, παρακαλώ δείτε την επιστολή του υπουργείου εδώ.

Υπεύθυνη δήλωση Α

Υπεύθυνη δήλωση Β

 Η Υπεύθυνη Δήλωση Α συμπληρώνεται από τον κηδεμόνα που θα υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής με κωδικούς taxisnet (όταν ανοίξει η πλατφόρμα των ηλεκτρονικών εγγραφών).

Η Υπεύθυνη Δήλωση Β συμπληρώνεται από τον δεύτερο κηδεμόνα.

Και οι δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις μπορούν να γίνουν και μέσω gov.gr και να αποσταλλούν στο mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Νέα από το Σχολικό Δίκτυο